Εταιρεία

Οι συσκευασίες που παράγουμε

H Bag & Bag δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων και χάρτινων συσκευασιών από το 1986. Με εστιασμένη την προσοχή της – πάντα και πάνω από όλα – στην κορυφαία ποιότητα και σε τίποτα λιγότερο από αυτήν, καλύπτει αξιόλογο εύρος συσκευασιών τόσο για βιομηχανικές χρήσεις όσο και για τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου.

Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός μας – καλύπτει στάδια επεξεργασίας πρώτων υλών, μετατροπή σε ρολό, εκτύπωση και σακουλοποίηση – και το έμπειρο, άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπουν να παραδίδουμε προϊόντα εντυπωσιακής ποιότητας. Παραδίδουμε μεγάλο εύρος εύκαμπτων και χάρτινων συσκευασιών – από απλές συσκευασίες χωρίς εκτύπωση έως και συσκευασίες με δεκάχρωμη εκτύπωση, με επιπρόσθετα εφέ και φινιρίσματα, σε φιλμ LDPE, HDPE και COEX για συσκευασίες για βιομηχανικές και εμπορικές χρήσεις.

Καθιερωμένοι και ενεργοί πελάτες μας είναι επώνυμες βιομηχανίες με δημοφιλή branded προϊόντα στις ακόλουθες κατηγορίες:
– χαρτιά για οικιακή χρήση, π.χ. χαρτί υγείας, κουζίνας, χαρτοπέτσες, χαρτομάντηλα (tissues) κ.ά.
– είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη και ενήλικες, π.χ. πάνες
– παραφαρμακευτικά προϊόντα και είδη διατροφής
– συσκευασίες για το λιανικό εμπόριο, π.χ. αλυσίδες καταστημάτων, εστιατορίων, σουπερμάρκετ και e-shops.

Στην Bag & Bag πιστεύουμε στην ποιότητα και:
– επενδύουμε σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό με γνώμονα τις πολύτιμες σχέσεις μας με τους πελάτες μας.
– υποστηρίζουμε με συσσωρευόμενη πείρα και με αμείωτη προσοχή και φροντίδα την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας.
– είμαστε ευλαβικά αφοσιωμένοι στη βελτίωση όλων των υπηρεσιών μας και επιδιώκουμε την επέκτασή μας σε νέες κατηγορίες εύκαμπτων συσκευασιών.
– πραγματοποιούμε συστηματική έρευνα αγοράς του κλάδου για να σας προσφέρουμε έξυπνες συσκευασίες και προϊόντα του αύριο αμέσως μόλις λανσάρονται στην παγκόσμια αγορά.